Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Η τρίπλα των ονείρων

Τι κείμενο και αυτό!Απαισιόδοξο το χαρακτήρισε η Γιώτα,ενδιαφέρον το βρήκαν τα αγόρια.Και όταν ήρθε η ώρα για ασκήσεις άλλοι έγραψαν  για τρίπλες και άλλοι για όνειρα...Όπως και να έχει όμως ας τους διαβάσουμε!

'Εχω δοκιμάσει δεκάδες πράγματα στη ζώη μου έως τώρα. Τι ποδόσφαιρο, τι μπάσκετ, τι μπαλέτο, τι χορό, τι τέννις.Κανένα από αυτά δεν με τραβούσε, κανένα δεν με έκανε να νιώθω αγάπη, πάθος. Πριν οκτώ μήνες αποφάσισα να μπω σε έναν αθλητικό σύλλογο βόλεϋ.Ήξερα πως θα τα κατάφερνα, ένιωθα κάτι παράξενο μόλις άγγιζα την μπάλα. Με τον καιρό το ερωτευόμουν όλο και πιο πολύ. Γι αυτό  έμαθα πολύ γρήγορα να παίζω, σύμφωνα με την ομολογία του προπονητή μου φυσικά. Το όνειρο μου πραγματοποιείται. Ο προπονητής μού ζήτησε να μπω στην αγωνιστική ομάδα. Δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό. Έφτιαξα ορισμένα χαρτιά που χρειάζονταν και σε δύο μήνες το όνειρο μου θα εκπληρωθεί, ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! Ίσως αυτό που θα πω να ακουστεί υπερβολικό, ίσως και να είναι, αλλά για μένα είναι η αλήθεια, είναι αυτό που νιώθω.Το βόλλεϋ για μένα είναι αγάπη, είναι πάθος, πάθος να χτυπάς την μπάλα, όνειρο ζωής. Όταν αγγίζω την μπάλα οι παλμοί μου ανεβαίνουν, αυτό το άθλημα με κάνει να βλέπω τη ζωή αλλιώς. Το βόλευ για μένα είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!
                                                                               Άννα Σαββίνα Πατέρα Β4 


 


Ο Ιμπραήμ Σαρρής από το Β4  περιγράφει μια φάση του αγώνα:
"Ήταν η τελευταία φάση του αγώνα . Το σκορ προς το παρόν δείχνει να είναι  ισοπαλία . Η Φενερμπαχτσε κέρδισε φάουλ σε κρίσιμο σημείο . Ο Nani έστησε την μπάλα, πήρε την φόρα του, πλάσαρε στην γωνία και ΓΚΟΛ!!! Ο διαιτητής σφύριξε και έτσι η Φενέρμπαχτσε κέρδισε  την σημαντική  νίκη στην τελευταία φαση του αγώνα" .
 

Όπως  επίσης και η Γιασεμή Μωρέ του Β4

Κυρίες και κύριοι είμαστε στο 57λεπτο με την Barcelona και την Real Madrit . Tα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν , ο Messi έχει την μπάλα , δίνει μια μακρινή σέντρα στον Suarez , ο Suarez δίνει πάσα στον Neymar και GOAL!! Ένα φανταστικό goal από τον Neymar . Ο αγώνας όπως φαίνεται  είναι αρκετά ανταγωνιστικός κυρίες και κύριοι . Ο Ronaldo έχει την μπάλα , τρέχει γρήγορα , δίνει πάσα στον Modric,  ο Modric στον Ronaldo ο οποίος  απαντά με μια θεαματική κεφαλιά προς το τέρμα!
Και ο Εράλντ  Νούκαϊ περιγράφει ως αθλητικογράφος κάποιες χαρακτηριστικές φάσεις :





ΤEΛΙΚΟΣ UCL UCL 2014 RMA VS ATL               
H ATL προηγείται με 1-0 . Η RMA κερδίζει κόρνερ .
Ο ISCO εκτελεί το κόρνερ και GOAL !!!
O Sergio Ramos  στο 93΄  πετυχαίνει το GOAL
της ισοφάρισης με κεφαλιά
 και στέλνει  το παιχνίδι στην παράταση .







ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Η Εθνική Αλβανίας πανηγυρίζει την πρώτη της πρόκριση

 σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση

 URO 2016) μετά την νίκη της επι της Αρμενίας με 3-0.




ARSENAL VS BAYERN
O Alexis  κερδίζει πέναλντι , το οποίο θα εκτελέσει ο
Οzil και θα έχει την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα
στην ομάδα του αλλά ο Neur θα σώσει
το πέναλντι θα κρατήσει το 0-0.
Για άλλη μια φορά σώζει την ομάδα του.



παϊ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου